100% Kylmäpuristettu Paprikansiemenöljy

11,90  (sis. Alv)

Aidoista paprikoista kylmäpuristettu Tulinen ja mausteinen.

Tuotetunnus (SKU): 5999887488320 Osasto:

Tulinen, mausteinen! Suositellaan käytettäväksi lihan, kylmien ruokien, dippien ja keittojen maustamiseen ja värittämiseen.

Punaisen paprikan siemenöljymme sisältää Omega-6 rasvahappoja ja yksityydyttymätömiä rasvahappoja. 

Paprikansiemenöljy on erikoisöljy, jossa on miellyttävä maku ja tuoksu. Sitä suositellaan pääosin käytettävän salaattiöljynä, mutta voit myös käyttää sitä aina, kun kaipaat lisämakua tai paprikan väriä. Se toimii mainiosti myös lihan, kalan ja voileipien maustamiseen.

Ravintosisältö 100g:

  • Energia-arvo: 3675Kj/894kcal
  • Rasva: 99,0g
  • tyydyttyneitä rasvoja:14,2g
  • monotyydyttymättömiä rasvahappoja:14,8g
  • polytyydyttymättömiä rasvahappoja: 70,0g
  • Hiilihydraatteja: 0,6g
  • josta sokereita: 0,1g
  • Proteiinia: 0,1g
  • Suola:0,1g
  • E-vitamiini:77,3mg
  • NRV%: 644

Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä, sinapin siemeniä ja pähkinöitä.

Suojaa valota ja lämmöltä, säilytä viileässä.
Erittäin suositeltavaa säilyttää jääkaapissa.
Jääkaapissa säilytetyt öljyt voivat muuttua luonnollisesti sameiksi vaikuttamatta tuotteen laatuun.

Alkuperämaa:Unkari

Lisätiedot

Pakkauskoko

250g

Reseptit

Tulinen broilerikeitto kolmelle:

  • 240g Broilerin sisäfile
  • 100g kukkakaali
  • 100g parsakaali
  • 100ml luomu ruokakermaa
  • 10g Grapoila tulinen paprikaöljy
  • 1L vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 20g Ghee voi
  • Ripaus suolaa, maun mukaan

Valmistusohje:

  • Laita vesi kiehumaan, kun vesi kiehuu lisää kaikki muut raaka-aineet paitsi
  • kerma, tulinen paprikaöljy ja voi.
  • Kun broileri ja kasvikset kypsiä lisää lopuksi kerma, tulinen paprika öljy
  • sekä ghee voi ( käy myös tavallinen voi)
  • ( tuo 10g tulista paprika öljyä on voimakkaan tulista,
  • jos haluat kokeilla ensin lempeämpää versiota niin laita vain 5g tulista paprika öljyä)

Kaloreita annoksessa 341cal
Hiilihydraatteja 6,1g,
Proteiinia 12,5g ja
Rasvaa 29,6g

Tulinen tomaattikeitto Punaheidillä

  • 550g tomaatteja
  • n.4 rkl tomaattipyrettä
  • 2 rkl Auringonkukansiemen öljyä ( Grapoila)
  • 1 Paprika
  • 1 dl vettä
  • 100g Punaheidi homejuustoa (Herkkujuustola)
  • 1 tl tulinen paprika öljy (Grapoila/
  • 1 Kasvisliemikuutio
  • suolaa ripaus
  • mustapippuria( ei välttämätön)
  • (1 tl lime)

Aloita kalttaamalla tomaatit( pieni ristiviilto tomaatteihin, laita kiehuvaan veteen ja poista lusikalla/reikäkauhalla kun tomaatin kuori lähtee rullaantumaan/ rypistymään). Laita Grapoilan Auringonkukansiemen öljyä pannulle ja lisää pilkotut paprikat joukkoon. Anna hiljakseen paistua sen aikaan kun olet saanut tomaatit kaltattua ja pilkottua. Lisää tomaatit, vesi ja tomaattipyre pannulle/kattilaan jossa paprikat ja anna kieua hiljakseen 20 minuuttia. Sitten lisää punaheidi, loput mausteet ja anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia. Lopuksi soseuta. Nyt lisää tulista paprika öljyä jokaiseen annokseen erikseen tai laita suoraan kattilaan jos on tulisen ruuan ystäviä Keitto on valmis nautittavaksi.