Proteiinipannukakku sekoitus vihreä banaani
9,90 € (sis. Alv)
Gluteiiniton proteiinipannukakku sekoitus vihreän banaanijauhon kanssa, joka on 100% natural, Vegan
Proteiinipannukakkusekoitus vihreän banaanijauhon kanssa miellyttää varmasti kaikkia terveellisen, kasvipohjaisen ja gluteenittoman elämän ja makeiden aamiaisten rakastajia. Se on tasapainoinen sekoitus taikinan valmistukseen, josta voit leipoa herkullisia proteiinipannukakkuja. Nämä ovat suosittuja paitsi herkullisen makunsa vuoksi myös siksi, että ne sisältävät vegaaniproteiinia, proteiinihan on tärkeää lihasmassan rakentamisessa ja ylläpitämisessä.
- Vegan
- gluten free
- 100% natural
- zero waste
Valmistus
- 125g jauhoseosta
- 195g kookosmaitoa(mantelimaitoa voi käyttää myös)
- 195g hiilihapollista vettä
- 10g kookosrasvaa
Mittaa ainekset. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Kaada jauhoseos kulhoon, lisää kookosrasva, kookosmaito, hiilihapollinen vesi ja sekoita hyvin.
Siirrä taikina pelille(voideltuun/ silikoni astia) ja paista 16 minuuttia, anna jäähtyä ja nauti vaikka mustikoiden, mansikoiden kera. Sopii myös kuusenkerkkäsiirapin kanssa.
Aineosat
- Vihreä banaanijauho
- mantelijauho
- kikhernejauho
Ravintosisältö 100g:
Koko jauhoseos:
- Energiaa 1822kJ / 433kcal
- Rasvaa 19 g
- tyydyttyneitä rasvoja 2g
- Hiilihydraattia 52 g
- josta sokereita 3 g
- Proteiinia 11 g
- Suola 1 g
Pannukakku:
- Energiaa 543kJ / 127kcal
- Rasvaa 7 g
- tyydyttyneitä rasvoja 2g
- Hiilihydraattia 14 g
- josta sokereita 1 g
- Proteiinia 3 g
- Suola 0,2 g
Saattaa sisältää pieniä määriä sinapinsiemeniä, pähkinöitä ( pakataan tehtaassa jossa käsitellään hassel-ja saksanpähkinää).
Suojaa valolta ja lämmöltä, säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Valmistusmaa: Unkari
Maahantuonti: Foodpath Oy
Lisätiedot
Pakkauskoko | 250g |
---|
Reseptit
Gluteeniton viiden mausteen kakku seesamisiemenjauhoilla
Leivoin tämän kakun erityiseen gluteenittomaan tapahtumaan. Mitä tulee testipäivän ensimmäiseen kokeiluun, käytin maitosuklaata (kuten kuvassa näkyy), mutta sitten tapahtumassa päätin korvata sen tummalla suklaalla. Tulokset olivat täysin erilaisia, mutta palautteiden mukaan ei ollut helppoa päättää, kumpi maistui paremmalta. (Pidin parempana sitä, jossa oli tummaa suklaata. 🙂 ) Miksi et kokeilisi molempia ja valitsisi suosikkisi? 😉
Jopa hilloa voi vaihdella; Paritin raparperihilloa maitosuklaaseen ja aprikoosihilloon tumman suklaan kanssa.
Ainesosat (24 cm: n kakkuvuoka):
- 150 g tummaa tai maitosuklaata
- 125 g voita
- 5 munaa (erotettu)
- 125 g sokeria
- 150 g seesamisiemenjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 rkl kiinalaista viiden mausteen sekoitusta
- 200 g kotitekoista hilloa (raparperi, aprikoosi tai mikä tahansa hapan)
Kuumenna uuni.
Sulata suklaa voilla mikroaaltouunissa (tai vesihauteessa). Erota munat. Sekoita keltuaiset sokerin kanssa ja vatkaa vaahdoksi. Vatkaa munanvalkuaiset erikseen, kunnes ne ovat jäykkiä. Kun suklaavoiseos on jäähtynyt, lisää jauhot, leivinjauhe ja mausteet ja sekoita sitten munankeltuaiset myös sokerilla. Taita lopuksi munanvalkuaiset huolellisesti taikinaan.
Paista kiertoilma uunissa 170 asteessa 30 minuuttia; tai 150 astetta uunin keskellä sekä ylä- että alalämmöllä 45 minuutin ajan.
Kun kakku on valmis ja vielä kuuma, tökkää reikiä päälle ja levitä aprikoosihilloa vielä päälle
Viikuna seesamikakku
Ainesosia:
- 175 g jauhoja
- 50 g seesamijauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 200 g voita
- 2 tl seesamisiementahnaa
- 200 g ruskeaa sokeria
- 3 munaa
- 50 ml luonnollista jogurttia
- 250 g mascarponea
- 70 ml kermaa
- 1 tl vaniljauutetta
- muutama viikunanpalanen
- muutama karhunvatukka
Ota kaksi kulhoa, yhdessä kulhossa, sekoita jauhot leivinjauheeseen ja toisessa kulhossa voi, seesami tahna, sokeri, munat ja jogurtti. Sen jälkeen sekoita keskenään.
Voit laittaa leivinpaperin päälle uunipellille tai käyttää pyöreää kakkuvuoka (⌀: 23 cm)
Paista noin 25 minuuttia, 180 astetta
Samaan aikaan kokoa kerma: sekoita mascarpone, kermavaahto ja vaniljauutteen kanssa.
Kun taikina on jäähtynyt, levitä kerma päälle ja koristele viikunoilla ja karhunvatukoilla.
Cheese Sticks with Sesame Seed Flour
Ingredients:
- 300 g plain wheat flour
- 40 ml sesame seed oil
- 1-2 tablespoon sour cream
- 100 g sesame seed flour
- 1 whole egg + 1 egg yolk
- 200 g Port Salut cheese
- 1 teaspoon baking soda
- half a teaspoon of salt
- 100 g sesame seeds
- 180 g butter
Preparation:
Grate the cheese, mix all the other ingredients and knead until you get a smooth dough. When ready and elastic, divide it into two equal parts and let stand in the fridge for half an hour. Knead then again a bit, take one half of the dough, roll out as thin as possible, sprinkle with half of the grated cheese then roll up tightly. Roll it out then again to about ½ cm thick. Brush top with egg yolk and sprinkle with sesame seeds. Cut into strips using a ravioli cutter and bake in the preheated oven at 180 °C for about 20 minutes.
Repeat with the other half of the dough.
Enjoy jour meal!