TUOTTEEMME

Valikoimastamme löytyy sekä kotimaisia että ulkomaisia tuotteita. Valikoimassamme on vain luotettavien valmistajien laadukkaita tuotteita.

Grapoila

Grapoila tuotteet valmistetaan Unkarissa kotimaisista ja EU-alueella tuotetuista raaka-aineista.

Tuotteet valmistetaan mekaanisella kylmäpuristus -tekniikalla, jossa raaka-aineiden luonnolliset arvokkaat ainesosat säilyvät 100%. Myös  syntyneet sivutuotteet hyödynnetään 100%.

Sörgården Måla

Tuotteet ovat syntyneet ja valmistetaan Ruotissa Hjälmarensin rannalla, Arbogassa.

Siellä syntyvät palkitut, luonnonmukaiset ja ainutlaatuiset maut hilloista, kastikkeista, sinapista sekä vegaanisesta dippistä. Tuotteet tehdään käsityönä puhtaista raaka-aineista

Herkkujuustola

Herkkujuustola tarjoaa elämyksiä ja juustonautintoja, jotka on valmistettu Sastamalassa, Suomessa.

Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juuston­valmistus­perinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Herkkujuustolassa on juustoalan paras osaaminen

Birkkalan tila

Birkkalan tilan spelttituotteet ovat aitoa, alkuperäistä spelttiä.

Speltti-tuotteet viljellään ja valmistetaan Birkkalan luomutilalla jo yli 20 vuoden kokemuksella. Speltti-tuotteet ovat täysin luonnomukaisia ja kotimaisia luomu tuotteita.

Tutustu tuotevalikoimaamme

Tuotevalikoimassamme on maukkaita herkkuja ja hyvinvointia edistäviä luonnonmukaisesti valmistettuja tuotteita.

Levitteet

Grapoila Vege -levitteet ovat Unkarissa tuoreista luonnontuotteista valmistettujat voimaisia tahnoja.

Levitteet sisältävät paljon kuitua sekä vitamiinia, minkä ansiosta suosittu vegaanien keskuudessa. Hampunsiemen tahnassa myös paljon proteiinia. Kaikki tahnat käyvät hyvin vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Tuotteet valmistetaan ZERO WASTE periaatteella.

Öljyt

Grapoilan öljyt ovat Unkarissa kylmäpuristustekniikalla valmistetut laadukkaita ja luonnoinmukaisia öljyjä.

Kylmäpuristustekniikalla valmistetut öljyt säilyttävät parhaiten raaka-aineissa olevat vitamiinit ja hivenaineet. Grapoila öljyt sisältävät Omega-3 ja Omega 6 -rasvahappoja sekä elimistölle tärkeää E-vitamiinia.

JAUHOT

Grapoila siemenjauhot toimivat luonnollisina lisäaineina pävittäisessä ruokavaliossa.

Siemenjauhot toimivat luonnollisina lisäaineina leiville, kakuille ja jauhoseoksille. Ne voidaan myös yksinkertaisesti sekoittaa jogurttiin, hedelmämehuun, mysliin, smoothieihin tai pirtelöihin. Gluteiiniton tarralla varustetut tuotteet ovat 100% gluteiinittomia ja valmistettu gluteiinittomalla tuotantolinjalla. 

Marmelaadit

Sörgården Måla marmelaadit ovat Ruotsissa kasintehtyjä ja aidoista raaka-aineista valmistettuja.

Marmelaadit eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita ja ne ovta kansainvälisesti palkittuja tuotteita. Ne sopivat käytettäväksi esim. Herkkujuustolan juustojen kanssa sekä erilaisten liharuokien kanssa esim. kirsikka marmelaadi.

Kastikkeet

Sörgården Måla kastikkeet ovat Ruotsissa tuoreista raaka-aineista valmistettuja.

Kastikkeet valmistetaan tuoreista raaka-aineista ilman säilönta- ja lisäaineita. Chilikastikkeet sopivat hyvin kaikenlaisen ruuan maustamiseen.