100% luonnon kosmetiikkaa

Luonnon kosmetiikka tuotteet

Unkarissa valmistetut luonnon kosmetiikka tuotteet.

Kasviöljyjen valmistuksessa syntyy kahdenlaisia ​​sivutuotteita: pellettejä ja mutaa. Öljyliete on mikrohiukkasaine, joka laskeutuu öljyyn puristuksen aikana ja jota käytetään kosmeettisena aineena. Erilaiset siemenöljymudat sisältävät korkeamman pitoisuuden E-vitamiinia kuin kyseessä oleva öljy, kun taas mikrohiukkasten kuoriva vaikutus tekee siemenöljymudasta todella täydellisen ja täysin luonnollisen. Tällaisia ​​ja vastaavia tuotteita ei ole markkinoilla, joten tämä yksinkertainen idea voi olla valtava läpimurto luonnonkosmetiikkamarkkinoilla (sekä raaka-aineena että valmiina tuotteena).

Pidämme tärkeänä ympäristötietoisen “zero waste” -teknologian käyttöä, mikä tarkoittaa, että otamme käyttöön kaikki tuotannon aikana syntyneet sivutuotteet. Käsittelemme kaikki saamamme raaka-aineen osat. Tuotteitamme käytetään pääasiassa elintarvikekäyttöön, mutta ne sopivat myös rehuksi sekä kosmeettisiin tarkoituksiin.

Päätoimialamme on kylmäpuristettujen öljyjen valmistus. Tuotamme öljymme ilman lisä- tai säilöntäaineita kylmäpuristamalla, puhtaalla ja ympäristöystävällisellä tekniikalla. Kylmäpuristuksessa käytämme öljyjen uuttamiseen vain mekaanista prosessia, jotta siementen arvokkaat sisältöominaisuudet eivät vaurioidu eivätkä tyydyttymättömät rasvahapot ja vitamiinit liukene, vaan vahvistavat terveyttämme tai ravitsevat ihoamme